The Best bookmaker bet365 Bonus

Nu se cade!

Sâmbătă, 13 iunie, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Laura Bradu, afirma mass-mediei din România că: „Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Maramureş, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru profanare de morminte, după ce a fost surprins în timp ce săpa o groapă pe mormântul părintelui Arsenie Boca, de la Mănăstirea Prislop”. Imediat comunicatul a fost preluat de toate televiziunile iar acestea dădeau titluri care de care mai bombastice gen : „Maramureşeanul care a profanat momântul Sfântului Ardealului!”, „Scene cutremurătoare la mănăstirea Prislop cu un maramureşean”!
În aceste două zile, adică sâmbătă şi duminică, atât de mult m-au supărat emisiunile cu acest nedorit eveniment, care începeau cu propoziţia „Un maramureşean…”, comentatorii şi spusele acestora, încât m-am simţit dator să apăr acest Ţinut binecuvântat de Dumnezeu şi Maica Sfântă numit - Maramureş.

 Am intrat şi azi pe internet de curiozitate, să văd de unde este insul că Maramureşul are patru ţări, dar nici la 24 de ore nu ni se spune clar cine este acest amărât cu probleme psihice din judeţul nostru. Acum nici nu mă mai interesează! Această Laura Bradu, dacă era într-adevăr profesionistă acolo unde este pusă acum, avea grijă să zică în comunicat că un individ de 45 ani, să-i dea numele…( o altă prostie să nu le dezvălui numele celor care încalcă legea, fie că vorbim de: omor, viol, incest, droguri, accidente rutiere, ci doar să le scrii iniţialele ), domiciliul şi abia apoi să nominalizezi judeţul, în cazul de faţă Maramureş şi poate şi cei din mass-media, avizi doar după senzaţional, având mai multe date despre individ, n-ar fi început ştirea cu: „Un maramureşean…” Vorba unui vecin: „…spuneţi odată, crainicilor TV, de unde-i „nebunu” că Maramureşul e mare iar acesta a scăpat în Hunedoara!”
De ce spun asta?! Pentru că Maramureşul nu este aşa cum s-a încercat în aceste două zile să intoxice mass media pe români! Este o vorbă de asemenea” Excepţia întăreşte regula!”Poate sunt cei mai atenţi la îngrijirea mormintelor strămoşilor, moşilor, părinţilor lor! Ei calcă cu grijă pe pământul dacilor liberi ca să nu le tulbure somnul veşnic! Maramureşenii sunt făuritori de biserici cum nu mai găseşti în lumea întreagă, sunt oameni cuminţi, păstrători de datini şi cu frică de Dumnezeu. Ei reuşesc să-i ierte şi îi tolerează pe cei care ne-au batjocorit secole de-a rândul.
 Noi maramureşenii suntem curaţi la suflet şi trup asemeni Văii Izei a Fraţilor Petreuş.
Această plimbare batjocoritoare prin televiziuni a Maramureşului nu şi-a avut şi nu are nici un temei.
Măcar dacă „tembeliziunile” ar învăţa ceva din aceasta şi indiferent de judeţ sau regiune să nu se bage la înaintare judeţul pentru faptele unuia de ţeapa profanatorului din povestea noastră!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro