The Best bookmaker bet365 Bonus

România pitorească sau arestată?!

Este primul editorial pe care-l scriu la „mişto”. Până la urmă nu este chiar la mişto ( după DEX la mişto înseamnă: în băşcălie, în derâdere, în a nu fi sincer ). Citesc şi mă crucesc că redacţia revistei „Poliţia română”, de altfel o redacţie docilă, trebuie să fie scoasă din sediu ei pentru a face noi celule pentru prezumtivii inculpaţi în dosarele de după 1990, „VIP-uri” cum ar veni, indiferent că milionarii corupţi fac parte din dosarele CU Statul Român în care, aceste lichele  au „ţepuit”( domnule Vlad Ţepeş şi Ştefan cel Mare) Iohannis: Microsoft, Gala Bute, Litoral Constanţa, Nana, Flota,

Oltchim, licitaţii manuale digitale şi cu voia dumneavoastră, drumul „european” Comarnic, unde singurul câştigător este vânzătorul de cizme de cauciuc. Aşa cum îi place englezului neoaş Prinţul Charles a Camillei, o să spun şi eu: NO COMMENT! Justiţia să se pronunţe! Mai nou văd multe şovăieli în această putere! Adică, băieţii aştia şi fetele neapărat Laura, Alina  ar cam avea nevoie de...VIAGRA sau de FRAŢII BĂSESCU în celulă cu...BERCEA MONDIALU, în ideea „care pe care”!
       Mi-a atras atenţia scandalul de „week-end” a soţiei „oficiale” Borcea şi în acelaşi timp fost” model fără creier” când aceasta s-a „înhăitat” cu securistu. E gravidă pentru a doua oară cu Cristi BORCEA şi este suspicioasă pentru vizitele prea dese la puşcărie ale Mihaelei Borcea, ex-soţie,  la nimeni altul decât ... Cristi Borcea, zis şi „Butelie” pentru activităţile infracţionale din tinereţe şi „Shakyra”( nu ştiu dacă am scris corect şi nu mă interesează! ) pentru dansul din buric mimând bucurie pentru liderii şi fanii dinamovişti la ...un meci trucat, unde naşului său avea interes pentru Champions League. Cert este că ambii sunt în puşcărie: unul vrea să devină scriitor de „sucesuri” (recte „Jiji” Becali ), iar celălalt să-şi facă o echipă de fotbal ( 3 cu Mihaela plus 2 cu pupăza, plus unul cu asistenta şi am aflat că nici Mihai zis MEME Stoica nu se simte bine după o relaţie cu tine! ) ca să-l concureze pe actualul patron de la Dinamo, zis RIN, având sloganul :„Încă o minoră şi mă prind...cum se face sexul plătit ! repet, cu minore! TSD-iştilor, ajunşi în funcţii înalte, se aude şuierul năprasnic al  „vangelionului”? Măcar de-ar da Bănicioiu nişte prezervative gratuite tinerelor neliniştite  şi plasate domnilor parlamentari! Cică sunt liste!Şi la vânătoare avem probleme, nu credeţi?!  Ţintesc doar spre Elena Udrea! Fraţilor, e blondă! Revin la Dinamo Bucureşti, echipă la care am ţinut şi încă sunt suporterul ei! Ce tâmpit e Borcea ăsta! Să-ţi dai cu mingea în cap la „lap-tenis! De comă e secvenţa! Lingăilor de la Dinamo, unde sunteţi acum?! Măi Borcea: să faci bastard cu asistenta medicală, când tu te iubeşti oficial cu două! Bă, tu eşti cumva islamist ca „generalul” lui Sfăt, care trebuie să fie sfătoasă rău până când gazul de la aragaz se aprinde?!Unde ţi-au fost capurile, Borcene?! Şi culmea culmilor, să fii încă stimat de unul ca tovarăşul „victorian” Mitică „Corleone” Dragomir de la Herăstrău, LPF şi Brutărie, apoi tu şi apărătorii tăi sunti tocmai buni de Bălăceanca!
          Lăsându-i pe ăştia deoparte, am şi o veste bună, s-ar putea ca Ţara Chioarului, adică orăşelul Şomcuta Mare să beneficieze de un ajutor economic şi social nesperat în a face viaţa oamenilor din Chioar mai bună prin înfiinţarea unei intreprinderi AMERICANE ( apropo de  Scutul de la Deveselu ) de componente pentru avioane utilitare şi de luptă, unde vor fi angajaţi aproximativ 750 de persoane. Ce e trist pentru noi, aceşti americani pun condiţia ca „oraşul” să aibă infrastructură, adică posibilitatea de a ajunge produsele lor la cale ferată că-i mai ieftin transportul, iar viitorii angajaţi să ştie puţină limbă engleză! Fac pariu că autohtonii , pe patronii americani, o să-i înveţe limba ţigănească cu accent de Calea Mireşului şi nu invers!
( Profesorii buni vorbitori de limba engleză, germană, franceză, plus pedagogi foarte buni la ce vin azi pe băncile şcolii, au plecat demult din România, onor Inspectoratule Şcolar! ) Revin la idee. Este supărător faptul când sunt atâţia tineri care doresc să muncească şi n-au unde. Este penibilpentru autorităţi când te numeşti „orăşean” şi-ţi faci nevoile în fundul curţii, n-ai apă potabilă, n-ai siguranţă, n-ai linişte. Este trist când tu eşti primar ales şi nu-ţi respecţi promisiunile nici măcar 60% ( şi datorită CL ), şi-ţi desfăşori activitatea într-un „Palat de Justiţie” dat cu japca de un politician-ministru peltic şi tu nu ai nici un merit pentru asta, iar „noi” cei de-ai locului, luni, când e zi de târg „ca-n Kenya sâmbăta”, ne facem că nu vedem că „muritorii de rând” vând din casă cu amintirile lor cu tot ca să-şi cumpere o pâine iar „tuciuriii „  ( tot mai mulţi şi mai nesimţiţi ) vând ce au furat cu o zi înainte de la oameni oneşti şi fără apărare. Eu nu pot să trag concluziii căci roţile de la maşină oricum mi-s desumflate, dar consider că ar fi cazul să ne trezim ca români şi să ştim ce îndatoriri avem domnule deputat Florin Tătaru, domnule senator Sorin Bota, domnule primar Florin Talpoş, în calitate de reprezentanţi şi persoane de înalt rang oneste ce sunteţi în ŢARA CHIOARULUI şi a le satisface doleanţele alegătorilordvs. în Parlamentul României, în Consiliul Judeţean Maramureş şi să acceptăm orice om ( firmă ) venit (ă) cu bună intenţie care creează locuri de muncă în arealul Pribileşti – Mireşu Mare – Satulung – Finteuşu Mare – Şomcuta Mare – Valea şi Remetea Chioarului – Boiu Mare este de dorit! Întâlnindu-mă cu un fost elev de la Şomcuta Mare, mi-a spus: „Domnule profesor Dragoş, n-am mai văzut un portmoneu plin de când trăia bunicul! Chiar acolo am ajuns?!” Se pare că da!
       Şi o ameninţare directă guvernatorului Mugur Isărescu, cel cu colecţia de vinuri alese de la Snagov unde-şi are palatul, ( că banii şi-i ţine în alte bănci, străine de România, ca să vezi cât de patriot este ), cel care le ştie pe toate despre criza mondială, despre fluctuaţiile financiare mondiale ( cu atât mai grav ), despre cursul valutar, etc....  prin „secretara” Vasiliu: „Fă ceva pentru cei care au luat credite în franci elveţieni, că altfel îi bai mare!”Ei n-au nici o vină că au fost dezimformaţi de nişte fanarioţi ce sunteţi!”
 Personal n-am încredere în băncile româneşti nici când mă duc în RAI, tot vor avea ceva de plătit copiii mei. În Iad dacă mă aruncă, cu voi mugurele şi muguriţelor de BĂNCI, nume imposibil de pronunţat, am fost tot timpul...
         În rest, România este pitorească sau arestată de unul ca: Băsescu, Ponta, Tăriceanu, Hrebenciuc, Ştefan, Sandu, Cocoş, Băsescu II, Bica, Coldea,  Este grav, domnilor de la SRI sau SIE, dar cred că şi acolo cel puţin 40% sunt angajaţi pe nepotisme ori puşi politic! Şi siguranţa noastră ca stat unde să o căutăm?! Este cloaca  „patrihoţilor”, „teleturcişismelor”, „popoungureniştenilor ” În rest rămâne aşa cum am stabilit, domnule maior!
   DILEMA ZIARULUI MEU NECENZURAT, director Ioan Romeo ROŞIIANU. Ne va spune „Chiorul”, „Blonda de Pleşcoi”, „Parcagiul Cocoş”, „Borduristul Videanu” şi „Utecistul” Ponta cum de a devenit România atât de săracă dintr-o ţară bogată secătuită de Uniunea Europeană din interior?! Sau înţelegerea rămâne valabilă, doamna cu nasul şi gestul fain?!
 Doamne, cât de mic poate să devină astăzi şi Boc în inima clujenilor, dar apoi al moţilor!!! Bine că nu trăieşte tătune-său! Intrăm deja în romanele lui Switt...

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro