The Best bookmaker bet365 Bonus

Să mai iubiţi şi blondele!

Ştiu că am scris glume (bancuri) despre blonde de dragul unui surâs în orice anotimp, parafrazându-l (aproape) pe regizorul Geo Saizescu. Cunosc blonde de când eram elev, adolescent, însurat, adult, tomnatic şi toate blondele aveau pentru mine o singură calitate: frumuseţea şi abilitatea de a profita de această calitate, adică de a fi considerate naive, dar ele profitau de orice bărbat întâlnit în cale.
      Astăzi toată lumea o vânează, la modul propriu, pe doamna ex-consilier prezidenţial, ex-preşedintele PMP, Elena Udrea, care asemeni lui Marlyn Monroe n-a reuşit (încă) să demonstreze că este OFICIALĂ acolo SUS la COTROCENI.

Pardon, s-a demonstrat cu ajutorul Antenei 3 că doar a crezut asta.                      
    Astăzi, ca niciodată n-am mai urmărit „cutia magică”, televizorul, pentru că toată lumea spune că Elena este dependentă de vrăjitoare (apropo de etnia ei), de Cocoş, de PMP, de ex-preşedintele Băsescu, de Bica, de Gala Bute, de Blejnar, de Boc, de etc. Haideţi să vă spun eu cum este situaţia reală: Doamna Elena Udrea a crescut singură şi ESTE BUNĂ PENTRU ROMÂNIA. Problema se pune într-un singur sens, dacă şi cei care au promovat-o şi i-au adus osanale asemeni altor două Elene (Lupescu şi Ceauşescu) n-au vreo vină, apropo de poporul român?!
        Şi vis-a-vis de titlu, domnilor, ar mai trebui să iubiţi şi blondele, iar voi, următorii, „musiu” obligatoriu pe madame Elena Gabriela Udrea: Traian Băsescu, Cătălin Predoiu, Dorin Cocoş, Ioan Olteanu, Varujan Vosganian, Paul Păcuraru, Sebastian Vlădescu, Sorin Ovidiu Vântu, Călin Popescu Tăriceanu, Dinu Patriciu, Theodor Stolojan, Gelu Vişan, arabii de la Intercontinental - asta ce spune presa dintr-o anumită parte:stânga sau dreapta a Casei Poporului, unde fantoma lui Ceauşescu îşi face de cap cu democraţia română, cum vrea ea, doar suntem în Ţara lui Dracula şi a serviciilor secrete gen Coldea.
       Şi totuşi, Elena Udrea încă este iubită de multă lume deoarece consideră că a fost folosită mereu şi mereu de toată lumea. Gestul cu salutul la nas nu-i priveşte nici pe românii cu credite în franci elveţieni, nici pe medicii din România, cu atât mai puţin pe dascălii care au lefuri cât a suta parte dintr-o poşetă de-a dumneaei. Şi totuşi, eu o compătimesc pe „boieroaica”şi „moşiera” de la Nana, Elena Udrea. Oare cine le-a fost naşul, ei şi lui Gigi Becali?! Nici măcar Johnny Deep nu ştie, că nici el nu are vapoare măcar de închiriat la Hollywood!
        Dacă o vedetă în adevăratul sens al cuvântului a fost cineva, aceasta a fost Elena Gabriela Udrea. Atunci , de ce daţi acum cu „declaraţii la DNA” (pietre) în ea? Puţină decenţă, domnilor! Nu loviţi în Elena atunci când ea este vulnerabilă! Poate de asta eu, Gelu Dragoş, o iubesc pe Elena Udrea şi ...Ioana Pricop!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro