The Best bookmaker bet365 Bonus

România se pare că este iubită doar de românii de rând şi... DNA!

De trei zile încerc să scriu acest articol şi nu reuşesc datorită avalanşelor de ştiri! Din păcate, majoritatea proaste! Astfel aflu că nişte escroci au vândut medicamente contrafăcute unor bolnavi aflaţi în stare de sănătate terminală, un ţăran este jefuit de nişte rromi, cetăţeni români, de toată pensia adunată cu sudoare în ani de zile, că încă un român cu credit luat de la o bancă în franci elveţieni s-a sinucis, că o tânără elevă este omorâtă pe trecerea de pietoni de  un vitezoman, că nişte medici renumiţi şi profesori universitari în acelaşi timp, din Iaşi, sunt cercetaţi pentru luare de mită, respectiv hărţuire sexuală asupra unor studente.


   Apoi am urmărit cu atenţie cum dau cu subsemnatul la Direcţia Naţională Anticorupţie ( cea mai iubită instituţie în ultima vreme, care depăşeşte în popularitate Biserica Ortodoxă Română ) candidata PMP Elena Udrea şi fostul primar general al capitalei, Adriean Videanu de Ruschiţa. În sfârşit le-a venit rândul! Nici nu-mi termin bine gândul că pe croll apare următoarea veste: „Adriean Videanu, Dorin şi Alin Cocoş, Alina Bica şi fostul ei consilier Florentin Mihăilescu au fost arestaţi, sâmbătă 31 ianuarie, prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie”. Ce să fac, mă uit şi mă gândesc din nou! În casă am vreo 130 de lei iar ei au furat...milioane de la statul român! Doamne, ce milă îmi este de tine România!!! Mai trec câteva ore şi doamna blondă de Pleşcoi scrie pe facebook despre cum a luat mită adjunctul lui Maior, generalul de la SRI Coldea ( făcut general de la gradul de maior la general cu 3 stele ca-n basmul lui Harap-Alb, adică „la apelul bocancilor” cum se spune între noi, cei care am făcut armata! ). De la cine a luat?! De la Cocoş, evident! Vreau din nou să mă gândesc ce bine a ştiut Elena Udrea cum generalul a luat 500.000 de euro pentru SRI sau televiziunea lui Ghiţă, dar n-a ştiut ce afaceri are soţul ei şi nu pot să-mi duc gândul la capăt deoarece directorul Asociaţiei pentru Implementarea Democraţiei, Alexandru Cumpănaşu, spune pe un post TV: „SRI este acum precum un animal vânat dar extrem de puternic, aruncat în groapa cu lei din care vor încerca să se înfrupte diverse grupuri, atât din interiorul cât şi exteriorul României, cu precădere periculoase, în actualul context mondial, fiind cele euroasiatice”.
Mă pun din nou pe gândit şi-mi amintesc cum alte „elene” au fost nefaste pentru istoria României şi mă întreb, aşa, pentru mine şi zic: „Uite că o altă „damă” se bagă, forţat, în istoria acestei ţări. Nu cu picioarele sau faptele de vitejie asemeni Ecaterinei Teodoroiu, ci cu fundul bombat, poşetele de mii de euro, relaţia specială, nocturnă, cu traian băsescu (nu-i greşeală de ortografie!). Şi apropo de ultimul, a devenit din nou bunic datorite ex-europarlamentarei EBA! Succesuri în continuare, Elena, Domneniul Nana vă aşteaptă pe toate fetele lui tăticu!
Şi am să închei spunându-vă că un prieten, colonel în rezervă, mi-a trimis un filmuleţ cu navele care făceau parte în 1989 din FLOTA ROMÂNIEI, cea care ne aducea peşte oceanic, de ne săturasem de el în celălalt regim, iar acum peştele este o delicateţe pentru majoritatea românilor. Iată câteva nume de nave: Rîşnov, Bechet, Giurgiu, Sarmizegetusa, Oltenia, Borşa, Periş, Firiza, Tuzla, Amara, Bobâlna, Nucet, Biruinţa, Basarabi, Polar VI, Baziaş, etc. Cine era Ministrul Transporturilor pe vremea vânzării lor?! Cine era căpitan şi absovent al Marinei Române?! Un bişniţar care a confundat navele cu ...blugi şi cartuşe de ţigări străine!!! Oare doar „locotenenţii” lui băsescu vor plăti?! Abia acum vom vedea cât de corectă şi independendă este JUSTIŢIA ROMÂNĂ! Nu-i aşa, domnule Hrebenciuc, Gigi Becali, Mircea Băsescu, Adriean Videanu, Alina Bica, George Copos şi neapărat...Bercea Mondialul?!


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro