The Best bookmaker bet365 Bonus

E clar, mai avem nevoie de puşcării!

N-aş fi crezut, în naivitatea mea (poetică) cât s-a furat şi se poate fura în România postdecembristă. Au furat şi fură cei cu funcţii înalte, indiferent de vârstă. Mă gândesc că un parlament mai mic ar face ca şi calitatea parlamentarilor să crească. Aşa însă sunt mulţi neaveniţi care nu iau cuvântul în Parlament, nu se ocupă de legi, ci doar de propriile afaceri şi de a-şi recupera banii cheltuiţi cu alegerile lor în funcţii de senatori sau deputaţi. Despre faptul că în Anglia există doar două partide, laburiştii şi conservatorii, că în America discutăm de republicani şi democraţi, iar la noi, în Românica, pe lângă faptul că sunt multe partide, se mai înfiinţează, vom vorbi cu altă ocazie. Vai de ea democraţie dâmboviţeană!

Bubuie canalele TV despre şpăgile imense luate de înalţi demnitari, indiferent de culoarea politică, doar ... banul nu are „culoare şi miros”. Astfel aflăm că judecătorul Curţii Constituţionale, Toni Greblă a fost adus, cu mandat, la Direcţia Naţională Anticorupţie, fiind suspectat de trafic de influenţă. El este învinuit că ar fi primit materiale electorale pentru campania din 2012, plus un autoturism BMW seria 5, pe care îl folosea în scopuri personale.
De asemenea, Toni Greblă ar fi primit de la finul său, Ion Bircină, în 2 noiembrie 2011 suma de 12oo lei reprezentând echivalentul a două rochii de damă, cadou pentru soţia judecătorului CC.
Un alt caz de mită, potrivit DNA, este cel a fostului ministru de Interne, Cristian David, arestat pentru 30 de zile, acuzat că ar fi primit în data de 1 februarie 2008 suma de 500 000 euro, adică un jumătate de milion de euro de la un denunţător, prin intermediar, pentru a-şi exercita atribuţiile de îndrumare şi coordonare a activităţii prefecţilor într-o modalitate care să asigure emiterea de către Comisia judeţeană pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra unui teren de 15 hectare, teren aflat în intravilanul municipiului Buzău. Cum de nu se tem că li se va usca mâna? Iar 70 000 de români care au luat credite în franci elveţieni sunt la pragul sinuciderii!
Nici nu digerăm bine aceste fapte grave de corupţie cu parlamentari, miniştri, judecători la Curtea Constituţională (premieră), ofiţeri de poliţie, etc., că imediat apare pe crol o altă ştire în care aflăm că senatorul Mircea Geoană va fi audiat în calitate de martor, pe data de 19 februarie, la Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul în care sunt judecaţi preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu şi omul de afaceri, patron al clubului de fotbal Astra Giurgiu, Ioan Niculae, în dosarul privind finanţarea campaniei electorale a candidatului PSD la alegerile prezidenţiale din 2009, Mircea Geoană poreclit „Prostănacul”. Cel mai mult îmi place de Ion Niculae, care a jucat „la două mâini” şi l-a finanţat şi pe Traian Băsescu. Oricum, dacă va fi arestat, nu prea au pe ce-i pune sechestru, deoarece imensa avere a trecut-o pe numele fetei, soţiei şi ... amntei.
În dosarul „Microsoft”, unde sunt implicaţi vreo 40 de persoane şi unii şi-au însuşit sute de milioane de lei, încă mai aşteptăm sentinţa definitivă şi executorie, dar opinia publică aşteaptă ca averea câştigată în mod ilicit să fie confiscată şi să ajungă la bugetul statului român, sărăcit tot de ei şi „bucăţile” de  autostrăzi care se construiesc în paşi de melc, dar fiind cele mai costisitoare din lume.
Aşa că mi se pare un mizilic să mai amintesc şi de şeful Serviciului Rutier Timiş cms. şef Marcel Crăciunescu, şeful Poliţiei Recaş, maior Marian Temu, cercetaţi într-un dosar privind fapte de corupţie comise în perioada 2013-2014. Conform DNA Timiş, în anchetă ar mai fi vizaţi prefectul judeţului Timiş, Eugen Dogariu, omul de afaceri Gelu Milutinovici, soţul directoarei DGASPC Timiş, Valentina Emilia Milutinovici, care este şi preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD Timiş.
Aşteptăm undă verde şi pentru portocaliii lui Traian Băsescu şi Nuţi de la Nana.
Oameni buni, eu n-am glumit când am spus că ar trebui construită o închisoare de cinci stele în România. Eşti de acord cu mine, domnule Cristi Borcea? Sau Dorin Cocoş?

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro