The Best bookmaker bet365 Bonus

În atenţia DNA - Cătălin Cherecheş nu-şi justifică banii cu care îşi face imagine


Cu nesimţirea care-l caracterizează, cu tupeul jegos pe care şi la şlefuit în compania rău famaţilot locali, a bişniţarilor cu care şi-a făcut şi îşi face veacul, deputatul derutat Cătălin Cherecheş îşi face în continuare o imagine de… înger.

Deputatul narcisist şi banii din senin

Narcisistul nostru deputat, aşa cum aţi putut constata în ultima vreme, se află într-o turbată campanie de imagine.

Deşi a ajuns în Parlament promiţând marea cu sarea, cel supranimit KAKE, figurează la loc de cinste printre chiulangii. Ce fac ceilalţi chiulangii din Parlament nu ştim, dar ştim că nenea Cătălin e… la televizor.
Fiind prost de meserie, că altfel nu-I putem spune, parvenitul nostru îmbrăcat în fineturi nu face decât să confirme bârfele cum că tatăl lui, răposatul lui tată, de două ori fost şef al Direcţiei Silvice Maramureş s-a îndestulat regulamentar. Ca să nu zicem că ar fi furat în draci.
Noi nu ştim dacă cele spuse de foşti şi actuali angajaţi ai Direcţiei despre tatăl său sunt adevărate – pentru că hoţul neprins e negustor cinstit! - dar ştim că al nostru KAKE NU ARE nicio explicaţie logică pentru sumele pe care le cheltuie în stânga şi-n dreapta.
Revenind, Cătpălin Cherecheş a fost „descoperit” dintr-o dată de Realitatea TV , de antena 3 şi, mai nou, şi de „Naşul”, la B1TV.
Noi, cunoscând perseverenţa beizadelei, ne aşteptăm să-l vedem curând la OTV, la TARAF TV sau Manele.ro

Acte de caritate

Fariseu din fire, Cătălin se aruncă şi se implică-n tot ce mişcă. Cred că nu există manifestare care se petrece-n Maramureş la care el să nu participe.
Confirmând dispreţul pentru cei ce l-au propulsat în parlament, reconfirmând absenteismul de care vorbim, deputatul nostru nu numai că participă, dar şi se bagă-n seamă, face danii, ţine cuvântări sforăitoare, pozează-n băiat bun.
Dacă pui cap la cap aceste sume, pe bune nu îi iese nicio explicaţie asupra provenienţei acestor sume.
Context în care răman doar două variante. Ori bârfele cu parvenirea răposatului tată sunt chiar adevărate, ori el este unul din nenumăratele canale prin care sferele de influenţă locale, de la masoni la bişniţari, de la curve uşoare până la cei cu guler alb – căci cu toţi îşi face veacul beizadeaua! – îşi spală banii.

Articol publicat pe 7 noiembrie 2013

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2017  -  powered by DSdata