The Best bookmaker bet365 Bonus

Drumul Județean 188 Bogdan Vodă – Vișeu de Jos va avea două benzi de circulație


Prin dispoziția președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, Drumul Județean 188 Bogdan Vodă – Vișeu de Jos va avea două benzi de circulație. Totodată, în zona cunoscută de localnici Donova din Bocicoiel, a solicitat să fie executate lucrări la zidul de sprijin, dar și de lărgire cu 5 metri a drumului.

”Am văzut la fața locului lucrările la zidul de sprijin care va rezolva o problemă veche de pe acest drum, cauzată de surpările de teren. Ritmul este bun și am convingerea că în curând vom circula mai bine pe acest tronson de drum județean. De asemenea, și lucrările de consolidare și lărgire cu 3 metri a podului de la Bocicoiel sunt pe ultima sută de metri. Sunt lucrări bune, de calitate, care vor fi finalizate în maximum două săptămâni”, a spus Ionel Bogdan.

Infrastructura din Maramureș are nevoie de lucrări eficiente și de calitate. Președintele Consiliului Județean Maramureș promite că va face verificări în permanență astfel încât termenele asumate de executanți să fie respectate pe toate drumurile județe.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro