The Best bookmaker bet365 Bonus

Recea revine pe locul secund! ACS Comuna Recea – Avântul Reghin 4-2 (1-1)


ACS Comuna Recea rămâne neînvinsă în campionat și după etapa 20 din C5, disputată vineri și sâmbătă. Ultima înfrângere a elevilor antrenați de Romică Buia și Ovidiu Mic a fost în etapa 5 de la Reghin unde au cedat în fața oaspeților de ieri cu 0-2! De fapt singurele două înfrângeri din campionat au fost cu Viitorul Ulmeni și Avântul Reghin, echipe pe care ACS Recea le-a întâlnit în ultimele două etape!
Partida de ieri se anunța una extrem de tensionată din pricina unor nemulțumiri legate de jocul echipei dar și din dorința de revanșă în fața echipei din Reghin.
Din fericire, ACS Recea a spulberat toate aceste nemulțumiri, prestația de ieri a echipei având darul de a revedea ambiția, dăruirea și pofta de joc pe care echipa le-a manifestat de-a lungul întregului campionat.


Partida a fost una dificilă pentru jucătorii maramureșeni, în ciuda reezultatului înregistrat pe tabela de marcaj la sfârșitul celor 90 de minute, adversarul din Reghin jucând cu ambițiție și pe alocuri la limita regulamentului, dar și provocând emoții în privința rezultatului final.
Partida de la Recea a fost condusă la centru de (acum) celebrul arbitru Rares Moca, cel care fusese suspendat după partida din Cupa României dintre ACS Recea și Metalurgistul Cuvir (9-0), când ”pe răspunderea” lui echipa din Recea a pierdut la masa verde calificarea. Pentru centralul clujean a fost prima partidă oficială de la celebra partidă.
Scorul a fost deschis în min.20 de Adrian Ster după un șut senzațional în vinclu de la 25 m, lăsându-l fără repilică pe portarul oaspeților Husar. După deschiderea scorului, oaspeții au fost mai periculoși, și au beneficiat de două lovituri libere executate de Săplăcan, de fiecare dată Alin Bota salvând echipa de la egalare. Nu a mai putut-o face și în min. 29 când Gliga scăpat pe flancul stâng al atacului mureșean trimite în plasă pe lângă Bota ieșit în întâmpinare.
Elevii lui Romică Buia și Ovidiu Mic au mai avut ocazii de a se desprinde pe tabela de marcaj, dar Chinde, Pașca și Giurgiu a ratat pe rând, așa că la cabine s-a intrat cu un rezultat de egalitate care nemulțumea tabăra gazdelor.
La reluare, ACS Recea pune presiune constată pe poarta oaspeților și după o lovitură de colț executată foarte bine de Giurgiu, Pașca trimite cu capul imparabil în plasa porții aducând avantajul pe tabela de marcaj în min.62: 2-1!
După numai 6 minute Chinde inventează o cursă pe partea stangă a atacului și după ce croșetează doi adversari trimite o centrare în fața porții de unde Adrian Ster trimite în poarta goală: 3-1!
Giurgiu&Compania nu au putut să se bucure prea mult de avantajul luat pe tabela de marcaj, deoarece în min. 70 același Săplăcan execută magistral o lovitură liberă, reducând diferența pe tabela de marcaj: 3-2!
Finalul de partidă este unul încins, iar emoțiile victoriei au spulberate în min. 89, cu o fază trasă la indigo ca cea de la golul 3, același Chinde centrând pentru 4-2, Adrian Ster marcând din apropriere linie porții. De altfel, Chinde a făcut un joc extrem de bun în partida cu Avântul Reghin, având două assist-uri, dar mai multe momente în care putea marca, precum cea din 55 când a ratat din poziție de singur cu portarul.
Per total, ACS Recea a făcut o partidă, foarte bună lăsând impresia  că rezultatul de la Ulmeni din derby-ul maramureșean a fost o greșeală, echipei revenindu-i apetitul pentru gol, din nou echipa înscriind nu mai puțin de 4 goluri, o normă la care suporterii se așteaptă la fiecare meci de acasă.
Cu acest rezultat ACS Comuna Recea revine pe poziția secundă a clasamentului, profitând și de faptul că Metalurgistul Cugir a stat.
Urmează o săptămână de foc pentru elevii lui Romică Buia și Ovidiu Mic, cu deplasarea de miercuri de la Iernut, pentru ca apoi să primească sâmbătă vizita echipei Metalurgistul Cugir. Două partide extrem de importante, pe care ACS Recea trebuie să le tranșeze în favoarea sa, pentru a-și consolida poziția din vârful clasamentului, dar și pentru a păstra șansele intacte la...PROMOVARE!
Mult succes ACS RECEA!

ACS Comuna Recea – Avântul Reghin 4-2 (1-1)

Stadion Comunal Săsar
Spectatori: cca 250
Au înscris: Adrian Ster (min.20, min.68, min.89), Pașca (min.62) respectiv Gliga (min.29), Săplăcan (min. 70)
Cartonașe galbene: Gherman, Asăujan/Marian pop, Deszi, Moraru
Au arbitrat: Rareș Moca (Cluj Napoca) – centru, Anghel Todea (Cluj Napoca), Dragoș Daniel Popa (Băișoara-Cluj) – asistenți
Observatori FRF: Vasile Popa (Bistrița), Petru Boroș (Oradea)

ACS COMUNA RECEA: Bota – Pașca, David, Urs, Gherman (min.90 Mureșan), Dunca, Asăujan (min.74 Cuc), Lang, Chinde (min.89 Lupu), Giurgiu (min.85 Achim), Ster. Rezerve: Roșiianu – Sabadâș, Rațiu. Antrenori: Romică Buia (principal), Ovidiu Mic (secund).
AVÂNTUL REGHIN: Husar – Luca, Hașnaș, Merdariu, Săplăcan, Gliga, Marian Pop, Zbârcea (min.70 Moraru), Fechetics (min.69 Deszi), Ghirca (min.57 Pădurariu), Stavilă (min.64 Rus). Rezerve: Suciu – Fulop. Antrenori: Andrei Enyedi (principal), Vilmoș Stoica (secund).


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro