The Best bookmaker bet365 Bonus

Liga 3, seria C 5: ACS Comuna Recea – CS Oșorhei 2 – 1 (1 – 0 )


Buia: ”Deși am câștigat meciul acesta a fost ca un duș rece pentru noi!”


Deși partida cu CS Oșorhei ar fi trebuit să fie un galop de sănătate pentru ACS Comuna Recea, s-au dovedit că lucrurile nu au stat chiar așa pe teren, elevii antrenați de Romică Buia și Ovidiu Mic având de suferit până în ultima secundă pentru a-și asigura cele 3 puncte puse în joc. Partida desfășurată în cadrul etapei 8 al Ligii 3 C5, a început cu 15 minute întârziere, oaspeții suferind un accidentul în deplasarea spre Recea, jucătorii bihoreni intrând direct pe gazonul de la Săsar.


Partida a început destul de bine pentru Recea, care a pus stăpânire de joc, având o bună circulație a balonului, cu mingi multe câștigate la mijlocul terenului și în apărare, și ocazii la poarta oapeților. Min.4 Giurgiu șutează din interiorul careului pe lângă poartă, iar Adrian Ster trimite și el puțin peste dintr-o lovitură liberă de la 25 m. Chinde șutează și el din voleuu de la marginea careului de 16 m, dar mingea ocolește poarta apărată de Hava, min.20. ACS Comuna Recea reușește pînă la urmă să deschidă scorul în min.26 prin Giurgiu, care trimite în plasa porții o minge centrată foarte bine de Adrian Ster în careul mic: 1-0. Min.31 același Adrian Ster scapă singur spre poartă sutează dar poartarul bihorean reușește să respingă în corner. Un singur minut mai târziu, min.32 Asăujan Trimite cu capul pe lângă poartă. Singura ocazie de gol a oaspeților din prima repriză s-a petrecut în min.41 când Boca scăpat pe partea dreaptă a atacului trimite pe lângă poarta lui Bota.
Repriza a doua începe cu același aspect al jocului ca în prima parte. După numai 3 minute de joc, Mihăiță Deac majorează scorul dintr-o lovitură liberă de la 20 m, în traseul spre plasa porții mingea fiind deviată: 2-0.Maramureșenii au mai avut două ocazii de gol în min. 58 când Adrian Ster execută foarte bine o lovitură liberă de la 25 m, dar mingea loveșete încheietura barelor și prin Deac în min.59 care a șutat pe lângă poartă după o incursiune pe partea stangă.
După aceste ocazii ale gazdelor, aproape inexplicabil elevii antrenați de Romică Buia și Ovidiu Mic fac pasul în spate dând posibilitatea oaspeților să-și creeze ocazii de gol și chiar să înscrie în min.73 prin Ovidiu Popa, care a trimis în poartă după ce l-a driblat inclusiv pe Bota.
Încă o dovadă că scorul de 2-0 este cel mai peidulos scor (dacă mai era nevoie), la ultima fază a meciului, în min.90+3 centralul acordă 11 m pentru CS Oșorhei. Alin Bota și-a făcut și de această dată datoria reușind să apere de două ori în aceiași fază, pecetluind scorul final al partidei: ACS Comuna Recea – CS Oșorhei 2-1.
Până la urmă totul e bine când se termină cu bine iar jucătorii au făcut un cadou frumos președintelui Florin Gherasim care astăzi își serbează ziua de naștere. Important este ca echipa să învețe din această ”suferință”, pentru că după perioada de pauză care prilejuită de neprogramarea în campionat, urmează partide extrem de dificile cu echipele din vârful clasamentului.
Romică Buia: ”Nici nu am cuvinte...victorie foarte grea. Cred că ne-am privit adversarii de sus, aveau un singur punct, au și întâziat la teren. Le-am spus jucătorilor înainte de meci să fie concentrați, pentru că acestea sunt meciurile cele mai grele. Sunt adversari care n-au ce pierde, s-a și văzut astăzi. Toată stima pentru Alin Bota, nu știu cât mai poate ține echipa asta în spate. Un meci pe care până la urmă l-am avut în mână, am avut 2-0. Nu știu dacă e o cădere fizică a echipei, cred că este vorba mai degrabă de ceva mental.Conducem și primim un gol acasă, nu știu ce se îmtâmplă, mental cred că este problema. Pauza care urmează e binevenită pentru noi, deoarece meciul acesta deși l-am câștigat a fost ca un duș rece pentru noi. Unii dintre băieți trebuie să se gândească mai mult la fotbal.”

ACS Comuna Recea – CS Oșorhei 2 – 1 ( 1 – 0 )

Stadion Comunal Săsar
Spectatori: cca 100
Au înscris: Girgiu (min.26), Deac (min.48), respectiv Ovidiu Popa (min.73)

ACS Comuna Recea: Bota – David, Urs, Lang, Gherman, Chinde (min.90 Pașca), Asăujan (min.83 Cuc), Giurgiu, Ster, Sabadâș (min.76 Mureșan), Deac (min.69 Taraczkozi). Antrenori: Romică Buia (principal), Ovidiu Mic (secund).

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro