The Best bookmaker bet365 Bonus

Jandarmii Maramureşeni – ocrotitorii celor 12 copii din cadrul Casei de tip familial nr. 2 Baia Mare


Astfel, aşa cum Jandarmeria Română i-a ales drept patroni spirituali pe Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, personalul Jandarmeriei Maramureş a hotărât să devină ocrotitorii copiilor din cadrul Casei de tip familial nr. 2  Baia Mare, participând la o serie de acţiuni de binefacere organizate în sprijinul lor.
    Prima întâlnire cu copii a fost joi, 07 noiembrie a.c., când aceştia au primit articole de îmbrăcăminte. Vineri copiii au fost aşteptaţi la sediul Jandarmeriei Maramureş prezentându-le un exerciţiu demonstrativ efectuat de către jandarmii din cadrul Detaşamentului Mobil de jandarmi precum şi un exerciţiu cu câinii din dotarea unităţii.

    De asemenea copii au avut parte de o oră de recreere la locul de joacă „Clubul Magic” din incinta complexului băimărean, urmat fiind de servirea mesei iar începând cu ora 13.15, copii au vizionat un film special pentru cei de vârsta lor la cinematograful Cinema City.
    Jandarmeria Maramureş mulţumeşte celor ce au răspuns solicitării de a participa la acţiunea de caritate iniţiată de oamenii legii. Astfel, în acţiunea lor jandarmii au fost sprijiniţi de Cinema City Baia Mare, Clubul Magic, de societatea StitchArt Baia Mare precum şi de Hotelul Carpaţi Baia Mare.



 

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

0 #1 Tohatan Nicolair 10-11-2013 15:24
Normal era sa-i ia sub patronajul dumnmealor la ce salariu au! Apoi pe pesionari, pe boscetari, pe aurolaci! Dcracu sa va duca cu comunicatele voastre! Sper ca sa dea Natrional TV un film indian de genul O FLOAER SI DOI GRADINARI, adica Ponta so Crin ca sa mai ducem lapte la o smecherea si apoi sa venim acasa sa ne f,,,ta sotul! Halkah sa be fier!
Citat

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro