The Best bookmaker bet365 Bonus

Prof. Dr. Adriana Meșter a fost aleasă coordonator al Ligii Profesorilor din PSD


Vineri, 26 mai 2017, la ora 17.00, profesorii social-democrați din Maramureș s-au întâlnit la sediul județean al PSD, situat în Baia Mare, pentru a-și alege coordonatorul pentru următorul mandat. Potrivit informațiilor oferite de președintele OFSD Maramureș, Ana Moldovan, o astfel de Ligă a Profesorilor din PSD a mai fost între anii 2001 – 2005 iar acum a fost reactivată, pentru a oferi profesorilor social-democrați șansa de a fi o voce recunoscută și apreciată la nivel central. ”Am organizat, la sediul PSD Maramureș, alegeri în cadrul Ligii Profesorilor din PSD, iar coordonator a fost desemnată profesor doctor Adriana Meșter. Totodată am făcut alegeri și pentru coordonatorul Ligii Tinerilor Profesori din PSD, aici fiind ales profesorul Mircea Mureșan.

Au fost stabiliți și responsabilii zonali pentru două Ligi ale Profesorilor, a căror responsabilitate va fi să țină legătura cu dascălii și să preia solicitările și problemele acestor pentru a fi prezentate, ulterior coordonatorilor județeni”, a arătat Ana Moldovan, președintele Organizației Femeilor Social Democrate din Maramureș.
Noul coordonator al Ligii Profesorilor din PSD, profesor doctor Adriana Meșter este de părere că inițiativa creării acestei entități care să reprezinte vocea cadrelor didactice este lăudabilă și necesară. ”Dorința noastră este aceea de a ne constitui într-o voce puternică, care să fie auzită și respectată la nivel național. Dorim să ne implicăm în demersurile care vizează învățământul în România, profesorii reprezentând o voce avizată în domeniul educațional. Dascălii își petrec majoritatea timpului în mijlocul elevilor, sunt cei resposabili de educația generației viitoare, modelând caractere potrivit principiilor de corectitudine. În urma acestei educații, elevii dobândesc atât competențe, cât și valori care îi ajută să își găsească locul potrivit în societate”, a subliniat Adriana Meșter.
Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea a transmis felicitări tuturor celor implicați în această inițiativă, dorindu-le atât coordonatorilor, cât și membrilor celor două Ligi ale dascălilor social-democrați mult succes în activitate.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro