The Best bookmaker bet365 Bonus

Oamenii au origini extraterestre. Jumătate dintre atomii din structura umană provin din afara Căii Lactee


Oamenii sunt formaţi din materie ce provine din altă galaxie aflată la miliarde de kilometri de Pământ. O mare parte din lucrurile aflate în jurul nostru precum şi cele răspândite în Calea Lactee sunt compuse din ,,materie extragalactică,'' conform unei noi cercetări.

Studiul a utilizat modele computerizate pentru a descoperi originea materiei din jurul nostru, informează Independent. Experţii au descoperit că exploziile supernovelor au provocat răspândirea unei cantităţi uriaşe de materie prin Univers. ,,Având în vedere galaxiile îndepărtate din care provine o cantitate mare de materia din care suntem copuşi, ne putem considera călători spaţiali sau imigraţi extragalactici,'' a declarat Daniel Angles-Alcazar. ,,Este posibil ca o cantitate mare din materia regăsită în Calea Lactee să provină din alte galaxi,'' a adăugat el.



Transferul intergalactic, este un fenomen identificat recent şi ar putea schimba fundamental modul în care experţii înţeleg formarea galaxiilor. ,,Acest studiu schimbă modul în care înţelegem formarea galaxiilor de la Big Bang până în prezent,'' a declarat Faucher-Giguere, coautor al studiului.

,,Noul model sugerează că aproximativ o jumătate din atomii ce se regăsesc în jurul nostru, inclusiv din sistemul nostru solar, de pe Pământ şi din fiecare persoană nu provine din galaxia noastră, ci din alte galaxi aflate la aproximativ un milion de ani lumină depărtare,'' a adăugat expertul.

http://www.descopera.ro/stiinta/16642947-oamenii-au-origini-extraterestre-jumatate-dintre-atomii-din-structura-umana-provin-din-afara-caii-lactee

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro